Яркостта на LED дисплея & зрителен ъгъл

Яркостта на LED дисплея & ъгъл на гледане

Яркост

Яркостта на LED дисплей обикновено се изразява като цифрова стойност в нита. НИТ се определя като единица от осветителната яркост, описани като продукция кандела на квадратен метър (cd/M2). Толкова по-голям броят на нита, яркост на дисплея. По принцип, Закрит LED екран яркост е около 800 ~ 1500nits. Открит изисква повече от 5000nits.

Изглед ъгъл

Диоди може да изнеса на един, тесен лъч светлина като фенерче, или те могат да образуват широка гама в една стая като крушка. Диоди продукция за същото количество светлина без значение какъв вид те са - но "високо лъч" диоди с тесен ъгъл съсредоточи повече светлина в една малка място, като има предвид, че "широк ъгъл" диоди разпространението им светлина през хоризонта. Така че, ако сте били да застане пред знак от "високо лъч" диоди с тесен зрителен ъгъл, вие ще видите един изключително ярък знак ако стоеше точно пред него, но минута ходи далеч от светлината на малко място на своя фокус, вие ще видите нищо, но черен.

С широк зрителен ъгъл светодиоди изображението се вижда в яркост и единни цветове през целия преглед диапазон на дисплея.


 

(Source: )

Recent Dynamic

Quick Contact

Contact Information

3-та. Технологичен парк Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, град Шиян, Шенжен, Китай

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board